Interclubwedstrijden zijn wedstrijden die georganiseerd worden door en voor andere verenigingen. Deze wedstrijden worden door heel Nederland gehouden, zo krijg je de kans om ook eens op ijsbanen te rijden waar je normaal gesproken geen wedstrijden rijdt. Deze wedstrijden zijn alleen voor leden die in het bezit zijn van een langebaan licentie. De interclub wedstrijden zijn vooral vanaf de categorie pupillen C, en heel soms ook voor pupillen D, tot aan de senioren/masters. Het is leuk om YVG te vertegenwoordigen op andere ijsbanen!

Meedoen aan een Interclub? Geef je op!

STAP 1:

een mail, met onderstaande gegevens, naar : interclub@yvg.nl :

  • Naam;
  • Wedstrijdnummer;
  • Categorie;
  • Telefoonnummer(s)

STAP 2:

Je krijgt een bevestiging per e-mail dat je opgave definitief is en je komt per categorie, onderverdeeld in dames/heren, op een lijst.

STAP 3:

Als je bovenaan de lijst staat krijg je een concept uitnodiging. Hierin staat de globale informatie van de wedstrijd en een uiterste reactiedatum. Je mailt of je op de uitnodiging ingaat of dat je voor de uitnodiging bedankt. Bedenk echter wel dat als je voor de uitnodiging bedankt je vanzelfsprekend weer onderaan de lijst van jou categorie komt te staan. Hoe vaak je een uitnodiging krijgt hangt af van het aantal rijders die zich hebben opgegeven en natuurlijk ook van het aantal uitnodigingen die YVG krijgt.

STAP 4:

Als je ingaat op de uitnodiging dan krijg je na enige tijd, als het team helemaal compleet is, een definitieve uitnodiging waarin alle informatie staat beschreven en wie de coach is bij de wedstrijd. Bedenk goed dat als je op de uitnodiging ingaat dit niet meer vrijblijvend is, want er wordt op je gerekend! In het verleden werd er regelmatig op het laatste moment afgezegd, omdat men dan ergens anders een wedstrijd kon rijden. Dit wordt niet meer getolereerd!

Website

Op de website of middels een nieuwsbrief wordt bekend gemaakt als een wedstrijd nog niet vol is. Dit kan voorkomen doordat de rijders die zich hebben opgegeven verhinderd zijn, of omdat er simpel weg niet genoeg rijders zijn. Je kunt je dan, als er nog plaats in je categorie is opgeven. Hierbij geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Mochten er nog vragen zijn dan kun je altijd contact opnemen!

Alma Wasser
interclub@yvg.nl

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *