Schaatsen als recreant bij YVG

Als je voor je plezier wil schaatsen, je schaatstechniek verbeteren, maar niet aan wedstrijden wil meedoen, dan kun je bij YVG lid worden bij de RECREANTEN. Onder leiding van een trainer wordt gewerkt aan je techniek en aan je conditie. Er zijn per trainings-ochtend,-avond of middag groepen diverse recrantengroepen van YVG aanwezig waarin op verschillende niveaus wordt getraind. Als je geïnteresseerd bent, kom een kijken tijdens een trimtrainingsuur op het sportcentrum Kardinge of vraag een proefles aan.

Doe mee met een proefles!

Je kunt als recreant eenmaal een proeftraining volgen. Je moet dan een toegangskaartje aan de kassa van Kardinge kopen. Daaraan voorafgaand moet je je naam en geboortedatum en de datum waarop je de proeftraining wilt doen doorgeven via onze contact pagina. Doe dit een redelijke tijd vooraf zodat de gegevens tijdig kunnen worden doorgegeven aan Kardinge en de trainer kan worden ingelicht.

Trainingstijden

Trainingstijden voor de recreanten
Gedurende het winterseizoen zijn er aparte trainingsuren voor recreanten (trimuren). Er kan gekozen worden uit één van de volgende trainingen:
  • dinsdagochtend 10.15-11.30 uur
  • dinsdagavond 18.30-19.45 uur
  • donderdagochtend 10.15-11.30 uur
  • donderdagavond 19.00-20.15 uur
  • vrijdagmiddag 17.00-18.15 uurg
Recreanten geven zich op voor een bepaald tijdstip. Bij verhindering op het gewone uur, kan er op een ander tijdstip, na overleg met de trainerscontactpersoon van die avond/ochtend, worden getraind. Dit in verband met drukte tijdens de recreanten trainingen. Zie ook: Overzicht Schaatstrainingen YVG